ناخن گیری سگ
ناخن گیری سگ
جولای 13, 2020
صدور شناسنامه سگ
صدور شناسنامه سگ
جولای 13, 2020
نمایش همه
کاشت میکروچیپ

کاشت میکروچیپ

کاشت میکروچیپ

روشهای سنتی و قدیمی جهت شناسایی حیوانات ، شامل پلاكهای الصاقی ، خالكوبی و علامت گذاری بود كه این روشها معایب بسیار زیادی داشت . در دو دهه اخیر ، تكنولوژی کاشت میکروچیپ تحول و تغییر عظیمی را در سیستم های شناسایی ایجاد نموده و بعنوان یك اساس شناسایی مكانیزه در جهان مطرح شده است . تكنولوژی کاشت میکروچیپ بر اساس شناسایی توسط امواج رادیویی استوار بوده و بدون نظارت و تفسیرهای نظری و شخصی انجام می پذیرد . کاشت میکروچیپ تنها روش شناسایی دائمی و مطمئن جانداران بوده كه می تواند در كوتاه ترین زمان ، جمعیت كثیری از جانداران را مورد شناسایی قرار دهد .

ميكروچيپ بسيار ريز و دارای قابليت تطابق با بافت زنده جاندار می باشد بنابراين امكان ايجاد حساسيت و يا واكنشهای ايمنی وجود ندارد.
هنگامی كه عمل کاشت میکروچیپ بدرستی انجام گرفت ، بافت زنده جاندار يك لايه نازك از بافت همبند را به دور ميكروچيپ ايجاد كرده و آن را در محل کاشت میکروچیپ ثابت و محفوظ نگه می دارد و امكان حركت و تحرك ميكروچيپ در طول حيات جاندار وجود ندارد.

محل کاشت میکروچیپ در سگ،گربه در ابتدای گردن ، در امتداد خط وسط و در بین دو کتف می باشد. در این مورد بایستی سر سوزن حاوی میکروچیپ را بطور کامل به زیر پوست وارد نموده و سپس عمل کاشت میکروچیپ انجام گیرد.با توجه به سیستم تکنولوژی کاشت میکروچیپ ، جهت ردیابی میکروچیپ ، دستگاه بازخوان را در چهار مسیر طولی مختلف از اواسط گردن در امتداد کتف ها حرکت میدهند به طوریکه در هر سمت جانبی بدن در دو مسیر ، عمل بازخوانی صورت گیرد. در صورت عدم ردیابی به روش فوق ، دستگاه بازخوان را در چهار مسیر عرضی مختلف بر روی پشت بدن به صورت قوس ٩٠ درجه حرکت داده شود.البته بایستی این نکته را در نظر گرفت که حرکت دستگاه بازخوان در نزدیکی بدن جاندار انجام پذیرد و یا به عبارتی در تماس با پوست و یا موی بدن باشد. همچنین در هنگام ردیابی دگمه دستگاه را همواره به سمت پائین فشار و نگهداری شود تا زمانیکه سیگنال صوتی به معنای یافتن میکروچیپ شنیده شود.

شماره شناسه میکروچیپ کاشت شده بر بدن حیوانات غیر قابل تغییر می باشد. عدد 15 رقمی که به عنوان شناسه اطلاعاتی حیوانات به مالکین آنها ارائه می گردد، در واقع کلید دست یابی به پایگاه داده ای می باشد که در آن اطلاعات حیوان و مالک به ثبت رسیده است. اطلاعات پایگاه داده شامل مشخصات مالک، آدرس، شماره تماس، اطلاعات کلی درباره بیماری های حیوان و آلرژی ها و غیره می باشد.

از آنجا که مالکین حیوانات خانگی ممکن است تغییر کنند، در نتیجه بهتر است نسبت به بروزرسانی اطلاعات ثبت شده برای میکروچیپ حیوان اقدام کنید. برای تغییر اطلاعات پایگاه داده میکروچیپ مورد نظر بهترین کار تماس گرفتن باکلینیک دامپزشکی می باشد که کاشت میکروچیپ را انجام داده اند. بروزرسانی این اطلاعات بعد از تغییر اطلاعات مالک به شدت در شناسایی حیوانات گمشده موثر می باشد؛ در نتیجه باید آن را جدی بگیرید.

کاشت میکروچیپ شانس برگشت حیوان گم شده به شما را افزایش می دهد

اگر حیوانتان از خانه بیرون رود و سرگردان شود، میکروچیپ احتمال بازگشت او به خانه را بیشتر می کند.مطالعات نشان داده گربه هایی که میکروچیپ داشتند 20 برابر بیشتر از گربه های فاقد میکروچیپ به خانه و صاحبین خود برگردانده شدند و در مورد سگ ها نیز آنهایی که کاشت میکروچیپ داشته اند 2.5 برابر بیشتر از سگ های بدون میکروچیپ به صاحبین خود عودت داده شدند. این ارقام چشمگیر هستند و با توجه به اینکه هر ساله هزاران حیوان خانگی گم یا ربوده می شوند صاحبین حیوانات تمایل دارند تا هر کاری که می شود را انجام دهند تا تضمینی برای عودت حیوانشان به آنها باشد .